Handelsbetingelser

Nedenfor kan du læse de generelle betingelser for køb af virtuelt kontor hos V74.

Priser og betaling

Alle priser på V74.dk er i danske kroner og eksklusiv moms.

Man betaler med Dankort, Visakort eller Mastercard via betalingslink som fremsendes sammen med faktura.

Man betaler forud automatisk i intervaller af 1, 3, 6 eller 12 måneder, alt efter hvad man aftaler med V74 ved indgåelse af aftale om virtuelt kontor.  

Ved betaling accepterer man, at V74 ApS automatisk kan trække penge på kortet i henhold til det valgte betalingsinterval (månedligt, kvartalsvist, halvårligt eller årligt). Man har selv ansvaret for at opdatere betalingsoplysningerne, hvis det tilknyttede kort bliver spærret eller udløber. Dette kan gøres via FarPay siden (via betalingslink) eller ved at kontakte V74 på kw@v74.dk.

Man kan til enhver tid stoppe den automatiske betaling ved at kontakte V74 eller via FarPay siden (via betalingslink). Bemærk dog, at en reel opsigelse af et virtuelt kontor skal indsendes via e-mail til V74 (senest sidste dag i en kalendermåned). Det er ikke tilstrækkeligt blot at annullere en automatisk betaling, da det anses som betalingsmisligholdelse frem for en opsigelse. Se indgået kontrakt for yderligere information om opsigelse.

Opsiges en aftale om virtuelt kontor inden for en forudbetalt periode, returneres eventuelt tilbageværende beløb. Se indgået kontrakt for yderligere information om returnering af forudbetalt beløber.

V74 benytter FarPay som betalingsgateway. FarPay anvender sikkerhedsprotokollen SSL, der krypterer information mellem en internet-browser (kortindehaveren) og en internet-server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, der overføres ved betaling med kortet, beskyttes under overførslen fra computeren videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning.                      

Databehandling

I overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning og databeskyttelsesloven opbevares alle oplysninger, der er indsamlet om kunden, sikkert og vil kun blive brugt i henhold til betaling samt opfyldelse af vores juridiske krav.

Aftaleforhold generelt

De generelle betingelser der er gældende for brug af virtuelt kontor fremgår i kontrakten, der indgås ved indledning af aftaleforholdet med V74 ApS.

Kontaktinformation

V74 ApS
CVR-nummer: 26923883
Vesterbrogade 74
1620 København V
Telefon: +45 53702433
E-mail: hello@v74.dk

V74 © 2023