V74 Kontorfællesskab

Ledige kontorer og bordpladser

Nedenfor kan du se, hvad du har mulighed for at leje lige nu. Huslejen er all-inclusive med fri adgang til alle fællesarealer og mødelokaler 24/7, samt 1.000 mbit internet, og så meget kaffe og te du kan drikke.

Kontorområde (8 pladser) i delt kontor

Lyst og rummeligt kontor, hvor der er højt til loftet og plads til op til 8 skriveborde. Kontoret deles med en anden lejer, og kan lejes både møbleret og umøbleret. Indflytningsklar fra d.d.

Kontakt V74 for flere detaljer.

Kontor (3-4 personer)

Lyst og rummeligt kontor med plads til 3-4 skriveborde. Kontoret kan lejes både møbleret og umøbleret. Indflytningsklar fra november 2020.

Kontakt V74 for flere detaljer.

Kontor 302

Kontor (3-4 personer)

Lyst og rummeligt kontor med plads til 3-4 skriveborde. Kontoret kan lejes både møbleret og umøbleret. Indflytningsklar fra medio november 2020.

Kontakt V74 for flere detaljer.

Kontor (4 personer)

Lyst og rummeligt kontor med plads til op til 4 skriveborde. Kontoret kan lejes både møbleret og umøbleret. Indflytningsklar fra januar 2021.

Kontakt V74 for flere detaljer.

Kontor (3 personer)

Lyst og rummeligt kontor med plads til op til 3 skriveborde. Kontoret kan lejes både møbleret og umøbleret. Indflytningsklar fra januar 2021.

Kontakt V74 for flere detaljer.

Bordplads

Lej en enkelt eller flere pladser i vores åbne kontormiljøer og få en inspirerende arbejdsdag i samspil med andre professionelle. Du har fuld adgang og brug af vores faciliteter og services, og alle udgifter er inkluderet i prisen.
Har du brug for flere borde? Vi giver mængderabat.

Husleje: 2.800 kr ekskl. moms per måned

Kontakt os

Say Hello

V74 Kontorfællesskab
Vesterbrogade 74, 1620 København V
Spørgsmål?

Send en besked