Beboere

Mød vores 
fantastiske lejere

A. Film Production A/S er beliggende i København, Aarhus & Viborg i Danmark. Det er en af Skandinaviens mest produktive animationsvirksomheder. A. Film Productions CGI og klassisk animerede spillefilm og tv-serier har fundet et stort publikum gennem de sidste 30 år.

Analog er et digitalt kommunikationsbureau med en dyb overbevisning om, at i den online jungle er der behov for at kommunikere med et klart udtænkt formål og strategi. Gennem rådgivning, design og undervisning hjælper vi virksomheder med at træde frem i lyset, blive set og forstået. 

Clockwork Consulting tilbyder software og system udvikling i Scala, Scala.js, Java, Haskell osv.

Terapeut Booking (kendt som EasyPractice udenfor Danmark) er et professionelt journalsystem til klinikker og terapeuter. Siden 2012 har vi hjulpet vores kunder med at administrere bookinger, fakturaer og journaler for langt mere end 1 million klienter. Vi har udviklet Terapeut Booking, fordi vi brænder for brugervenlige systemer, der kan hjælpe mennesker i deres hverdag. EasyPractice er en remote virksomhed der ikke har en masse møder, men vægter fokuseret og uforstyrret arbejde højt.

eeSea konverterer shippingindustriens fragmenterede data til struktureret, nyttig information, så du kan spare tid og foretage bedre analyser og datadrevne beslutninger.

Tilbyder Elfin målrettede forløb, hvor vi sammen afklarer dine ønsker, styrker og svagheder og træner de aspekter af jobsøgning og jobsamtaler, du har mest brug for at forbedre.

Engage Agency arbejder med digital produktion, eventdesign og -produktion samt indholdsskabelse.

Virksomheden er en af de førende LEI-udbydere i verden, og vi tilbyder den bedste platform til håndtering af Legal Entity Identifiers (LEI-koder), herunder automatisk opdatering af dine virksomhedsdata gennem lokale virksomhedsregistre og MitID-integration.

Alt, hvad vi gør, er at inspirere folk til at åbne deres øjne for verdens muligheder. Vores oplevelser minder vores spillere om, at magi kan findes i hverdagen. Til det skal vi sætte tempoet ned og være opmærksomme på verden omkring os.

Intertek Denmark provides local and international petroleum, fuel, and chemical clients a broad range of professional laboratory testing and cargo loss-control inspection services.

IPM er et modulært struktureret system, som er 100% integration med Navision. Tilsammen udgør modulerne et komplet værktøj til håndtering af forsikrings- og forretningsrelaterede opgaver.

LKE Design er et 3D produktionshus der udfører alt indenfor 3D modellering og visualisering.

Lloyd Language Services leverer alle slags sprogydelser, lige fra oversættelse og redigering til tekstforfatning.

Lovable Hat Cult laver små spil om store emner. I deres spil udforsker de emner som medfølelse, venskab, erotik og kærlighedsforhold.

Moneff er one-stop-hub for små virksomhedsejere. Vi gør det muligt for SMV'er og enkeltmandsvirksomheder at flytte deres penge effektivt ved at tilbyde gratis virksomhedskonti i flere valutaer.

Videoproduktionsvirksomhed, der arbejder med produkt- og filmreklamer, samt journalistik og dokumentarfilm.

mrm arkitektur er en arkitektvirksomhed med speciale i byggeri og planlægning til forskning, teknologi og uddannelse – kort benævnt vidensdesign.

Øjeblik hjælper virksomheder med alle mulige former for opgaver inden for grafisk design. Fx brochurer, magasiner, annoncer, bøger osv.

Denmark's largest Premier League news site.

Hos Planet Peanut er deres mål at styrke elever og lærere med gamified matematikkonkurrencer, der gør matematik til en sjov og social aktivitet.

Deres ekspertise inden for branding og marketing kan tage dit produkt ind i en kategori for sig og blæse konkurrenterne væk.

Drevet af kærlighed til podcasts hjælper vi fantastiske historier med at nå nye målgrupper. Vores team har en bred erfaring inden for streaming, skabelse af indhold og lyd, samt en forpligtelse til ekspertise.

RH ARKITEKTER har speciale i life science- og erhvervsløsninger. Deres kernekompetence er laboratorier, produktionsfaciliteter, uddannelsesinstitutioner og kontorer.

Source Technology er en global leder inden for teknologien til forarbejdning af blandt andet foodservice og dyrefoderprodukter.

Energisk og erfarent team med baggrunde fra investeringsbankvirksomhed, ledelsesrådgivning og investering på tværs af virksomhedens faser.

Rutineret og alsidig moderator, ordstyrer og vært.

Rådgivende ingeniørvirksomhed indenfor byggeri og anlægsarbejder.

Vilhart Design har specialiseret sig i design af kontormøbler samt online design.

Westfleisch er en af de førende kødmarkedsførere i Tyskland og Europa.

V74 © 2023